Om os

Mød teamet her på siden

Om os

MV Entreprise er et entreprenørfirma fra 1996. Dengang var det kun Michael, der var en del af virksomheden. Siden er firmaet vokset og består nu af ca. 10 ansatte samt flere driftsikre underleverandører. Vi holder til i Herfølge og tilbyder ydelser i hele Storkøbenhavn.

Vi prioriterer ærlighed og transparens i vores relationer med samarbejdspartnere og kunder. Dette har givet os flere gode, langvarige relationer, som vi stadig nyder godt af i dag. Vi bruger flere af de samme leverandører, som vi har gjort de seneste mange år. Vi har desuden mange tilbagevendende kunder, der godt kan lide den måde, vi arbejder på.

Ydermere gør vi en dyd ud af at levere et professionelt stykke arbejde, og gør alt for at imødekomme dine specifikke behov, når vi skal varetage dit byggeprojekt. Vi har erfaring med flere typer af entreprenørarbejde og står klar til at hjælpe dig.

Ønsker du mere information om os og de tjenester, vi tilbyder? Så er du meget velkommen til at tage kontakt til os – vi er altid klar på en snak.

Vælg MV Entreprise

  • Kvalitet

  • Tillidsfulde relationer

  • Professionelt håndværk

Hvad kan vi gøre for dig?