Omfangsdræn

Undgå fugt i dit hjem eller kælder

Den rette løsning, hvis din bolig døjer med fugt

Hvis du har mistanke om fugt i dit hus, kan det være en god idé at få anlagt et omfangsdræn. Omfangsdrænet sørger for, at overskydende vand ledes væk fra huset, så du undgår, at husets konstruktioner bliver fugtige.
Et omfangsdræn minder om en slags tagrende, der under jorden leder vandet væk fra bygningen. Et omfangsdræn hjælper blandt andet på:

  • Nedsivende regnvand
  • Grundvand
  • Utætte kloakker eller faskiner

Fugt i fundamentet kan give store skader på huset og øger risikoen for svamp. Omfangsdræn er ideelt for dig, der mistænker at din boligs sokkel, kælderydervægge eller fundament absorberer fugt. Hos MV Entreprise etablerer vi omfangsdræn i hele Storkøbenhavn.

Højvandslukke

Oplever du til tider, at vandet fra dit afløb eller toilet løber tilbage ved kraftig regn? Så kan monteringen af et højvandslukke være løsningen på dit problem. Med et højvandslukke undgår du, at vandet presses ind udefra. Det fungerer nemlig som en sluse, der er åben, når spildevandet skal ud af afløbet, men lukker, hvis der kommer vand ind udefra.

Døjer du med rotteproblemer på din ejendom, stammer de højst sandsynligt fra kloakken. Når rotterne kommer ind i dit hjem, kan de forvolde skade på rør eller ledninger samt være årsag til lugtgener. Med en rottespærre sørger vi for, at rotterne ikke kan komme ind i dit hus gennem kloakken.

Omfangsdræn i hele Storkøbenhavn

Vi står klar til at hjælpe dig med at fugtsikre dit hus. Har du mistanke om fugt i dine vægge, skal du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan råde bod på problemet. Du kan kontakte os på tlf. 56 38 00 50 eller via e-mail info@mventreprise.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og så kontakter vi dig.

Hvad kan vi gøre for dig?