TV-inspektion

Har du mistanke om, at dit kloaksystem ikke fungerer optimalt? Så kan en TV-inspektion være løsningen for dig.

TV-inspektion kan bruges til flere formål

Med TV-inspektion har vi mulighed for at sætte et lille kamera ind i dine rør, så vi kan se kloakkens konstruktion og nuværende tilstand. På denne måde kan vi analysere os frem til, om der er noget, der ikke er, som det skal være. Herefter kan vi rådgive og vejlede dig til den rette løsning på problemet.
TV-inspektion kan være en god idé, hvis du:

  • Oplever problemer med kloakkens evne til at transportere vandet gennem afløbet
  • Har mistanke om rotter
  • Forud for renovering

TV-inspektion tillader at inspicere dine kloakrør uden at grave ejendommen op. Kameraets optagelser gør det muligt for os at lokalisere, identificere og analysere den rette løsning for mulige problemer, der eventuelt måtte være. Det er derfor det perfekte værktøj, hvis du ønsker en tilstandsrapport på din kloak. Vi tilbyder TV-inspektion i hele Storkøbenhavn.

Ærlig rådgivning

Når vi udfører en TV-inspektion, giver vi dig ærlighed og transparens. På denne måde ved du, at du får den optimale løsning til udarbejdelse af dit problem. Det er en god løsning, hvis du skal dokumentere mulige skader i kloakken.
Det er vigtigt, at du ikke venter for længe med at få professionel hjælp til dine kloakudfordringer. Kommer der alvorlige skader på kloakrørene, eller er der spor af rotter, kan det blive en dyr og langtrukken fornøjelse.

Vi har mange års erfaring med teknologien, og vores autoriserede kloakmestre sørger for en grundig inspektion af rørene. Vi går op i høj faglighed og sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde til vores kunder.

Har du brug for et tilbud på TV-inspektion?

Hvis du har brug for en TV-inspektion af din bolig eller ejendom, så er vi klar til at hjælpe dig. Vores ekspertise inden for kloakfaget gør, at du er garanteret den rette løsning til dit problem.

Du kan kontakte os allerede i dag via telefon 56 38 00 50 eller på e-mail info@mventreprise.dk. Foretrækker du at udfylde formularen på siden, er du også meget velkommen til at gøre det. Så ringer vi dig op og giver dig et tilbud på TV-inspektion af lige præcis din kloak.

Hvad kan vi gøre for dig?